ідея проекту

Створити громадський ресторан у форматі «Urban Space», що стане успішним прикладом об’єднання громади навколо спільної справи. Унікальність полягає у тому, що 80% прибутку ресторану направлятиметься на реалізацію проектів розвитку Києва

Засновниками та засновницями є 500 соціально активних людей, які об’єднались навколо ідеї якісного розвитку міського простору

Цілі

  • створення фізичного майданчика для активізації проактивного кластеру міста, що дає імпульс ініціативам та зберігає динаміку їх розвитку
  • створення прозорого цільового фонду, призначеного для фінансування соціальних проектів та стартапів, спрямованих на розвиток міста
  • об’єднання 500 людей практичного інтелекту, готових інвестувати у проект та розподіляти кошти на фінансування інших ініціатив

urban space

Це мережа громадських ресторанів, які розвиваються за соціальною франшизою.

Перший громадський ресторан за даною моделлю - Urban Space 100 - успішно функціонує в Івано-Франківську.

Київ

вул. Незалежності 45

втілює проект ініціативна група “Інша Освіта”

Івано-Франкііськ

вул. Грушевського 19

втілює проект ініціативна група “Тепле місто”

реалізація

Запуском проекту займається громадська організація
Інша Освіта” у партнерстві з платформою “Тепле Місто”.

Розробку концепції ресторану, її реалізацію та подальше управління закладом здійснює компанія “DRUZI Cafe & Bar”.

Відкриття закладу планується на серпень - вересень 2017 року

долучитися

Підтримай проект та стань співзасновником ресторану
Urban Space 500.

збери п'ять лайків від дійсних учасників

зроби внесок в розмірі 1000 доларів

роби місто кращим

партнери

контакти

Координатор проекту Urban Space 500
Святослав Попов
м. Київ, вул. Січових Стрільців, 52 Д
ГО "Інша Освіта"
099 375 08 74
urbanspace500@gmail.com

FAQ

  1. Як стати співзасновником чи співзасновницею проекту?

    Залишити заявку на сайті або зв’язатися з координатором проекту. Для участі у проекті потрібно отримати п’ять позитивних рекомендацій від дійсних учасників проекту, погодитись на відкриту участь у ньому та внести одноразовий благодійний внесок у розмірі 1000  доларів.

  2. Хто не може бути співвзасновником ресторану?

    Співзасновником ресторану не може бути анонімна особа чи суб’єкт господарської діяльності, зареєстрований як юридична особа.

  3. Чи можна робити внесок у кілька етапів?

    Ні, вступний членський внесок може бути сплачений одним платежем протягом чотирнадцяти (14) робочих днів від дати подання заяви на членство.

  4. Що таке «відкрита участь»?

    Погодившись підтримати проект, ви даєте згоду на те, що ваша участь у проекті буде відома іншим. Зокрема, ваше фото, прізвище та ім’я будуть розміщені на головній сторінці сайту проекту серед інших засновників. Анонімна участь у проекті неможлива.

  5. Що буде в разі, якщо проект себе вичерпає?

    Це може статися лише у випадку настання неприбутковості проекту, що є маловірогідним. Тим не менш, управлінська компанія “DRUZI Cafe & Bar” гарантує забезпечення діяльності Urban Space 500 протягом мінімум двох років з моменту відкриття.

  6. Чи потрібно буде ще додатково щось фінансувати?

    Ні, не потрібно.

  7. Яким чином розприділяються прибутки та приймаються рішення?

    80% від чистого прибутку спрямовуватиметься винятково на підтримку некомерційних громадських проектів з розвитку Києва. Щокварталу безпосередньо у приміщенні ресторану відбуватимуться збори засновників та засновниць, які і вирішуватимуть, на які проекти направляти зароблені за звітний період кошти. Рішення прийматимуться простою більшістю від загальної кількості фізично присутніх учасниць та учасників на зборах. Решта 20% сплачується управлінській компанії за здійснення управління проектом.

  8. Що означає бути співзасновником чи співзасновницею проекту?

    Співзасновники та співзасновниці громадського ресторану щоквартально на загальних зборах приймають рішення щодо розподілу коштів на соціальні проекти Києва. Загальні збори за потреби мають можливість змінити управлінську компанію або організацію, яка займається менеджментом проекту.